onsdag 11. juli 2012

Dag 5 - Fantastiske legoland

Legoland Billund er på alle mulige måter en utrolig flott park. Innholdsrik og inkluderer alle aldre. Meget imponerende alle byggverkene av lego, og ikke minst syntes jeg parken er utrolig vakker med alle trær, blomster og planter som dekorerer hele parken. Det har vært fryd og gammen hos alle mann hele dagen! Vi har vært i parken i hele 11 timer!! Til og med uten krangling eller kjefting :) Veldig mye folk og lange køer, men viktig å holde blodsukkeret stabilt på slike dager :) Lengste vi stod i kø var vel 30 min. Hehe, litt surt selvsagt at Hanna målte 118 cm når grensen for de største og morsomste karusellene var 120 cm, men da har hun noe å glede seg til neste gang! Vi har spist god grillmat og barna likte godt lego pommes frites og grillspyd! Litt dusk regn inne mellom, men ellers har det vært supert værmessig også! Vi har kjøpt dag 2 billett til i morgen, så da må vi få med oss det vi ikke rakk i dag :) Kan vel ikke poste 98 bilder som jeg har tatt i dag, men under her kommer noen av de!
Det var super deilig å komme bort i vognen igjen, ikke noe problem å legge 3 slitne, men veldig fornøyde barn i dag!2 kommentarer:

Sidsel sa...

Noe som er verd å tenke på - er at barn med joggesko måler 2 cm mer enn de med tøysko........ Er ikke alltid høyden er viktigst - alder kan jo også spille inn. Mine barn er små og tynne, og føler urettferdigheten stor....MEN som du sier, da kan de glede seg til noe til neste gang..... Nyt dag to i parken :-)

Eva sa...

Det var det første vi tenkte på også, hun skulle hatt joggesko! :)