onsdag 11. juli 2012

Dag 6 - En våt dag i Legoland

Vi er evig takknemlig for oppholdsvær i går, i dag har det øst ned igjen. Styrtbyger med bare en kort stund opphold mellom. Jeg skulle gjerne hatt regnbukse og støvler jeg også, og ikke minst regntrekk til vognen, husk det til neste år!! Men, man blir fort vant til å være kliss våt!. 5 timer i parken i dag, fikk sett det vi gikk glipp av i går og ellers stått en del i ly og ventet på bedre tider...:) Kortere køer i dag, det er vel fordelen med regnvær i en slik park. Eller har vi Legoland shoppet i dag, Hanna valgte Lego Friends, Håvard Ninjago sverd og bandana, Heine fikk sjørøver sverd og hatt. Han sov og fikk derfor ikke velge selv ;) Hver sin matboks og litt småtteri. Jeg syntes ikke at det var så mye billigere enn hjemme. Kan  vel konkludere med at ferie i Billund er ingen billig affære, lommeboken er glad vi reiser i morgen tidlig. I følge planen er skal vi vende nesen mot Fyn, må sjekke værmeldingene først :) Her kommer et bilderas...

 Velkommen ned i dypet til Atlantis


 Hai!
 Veldig spennende og bra laget til!

 Kongekrabbe! Heine koste seg i Duploland!


 Så skal ho mor kjøre karusell...

 Stå fint i køen...

 Må jo spise is selv i pøsregn!

Godt innpakket før en  liten blund...


 Søte pingviner

En tur innom Lanlandia før vi dro tilbake på campen, mye folk og god stemning. I dag ble vi litt spillegale inne på spillehallen, men morsomt å vinne da :)


 Bilde skal vel gi en lite hint om hva som venter deg inne kanskje...

 Stolt liten Ninjago!

 Hei Monkey tonky!

 Byggetid...

verdens søteste lille trehytte

1 kommentar:

annlaug mari braathen sa...

så fine bilder på bloggen din eva:)guttan fikke sitte ilag med meg og se på, og di storkoste seg og smilte når di fikk c igjenn kompisene sine:):)