mandag 9. juli 2012

Dag 4 - Øsende pøsende regn, men sol inne!

Det bøtter ned med regn, regn og atter regn. Formiddagen ble tilbragt i campingvognen der vi lurte på hva vi skulle ta oss til...vi var skjønt enig om at Legoland ikke fristet, bygevær er en ting, men konstant styrt regn er en helt annen sak. Valget ble Lalandia, som også ligger rett ved campingen. Det eneste vi visste var at det var badeland der, så man kan si vi ble overrasket :) Det var som å komme til syden :) Blå himmel og varmt og godt. Butikker, gate restauranter, golfbane, bowling bane, lekeland, winterland og fantastisk stemning i "gatene". Vi ruslet rundt en stund og spiste en god middag før vi gikk inn i Aquadome! Kan nesten ikke beskrives, beste badelandet jeg har vært på, angrer veldig på at ikke kamera ble med inn...
Ungene og vi voksne storkoste oss hele ettermiddagen :) Vi koste oss med is før vi måtte på med regnklær og ut i den virkelige verden igjen... vel tilbake klissvåte, ikke lett å tørke klær inne i campingvognen heller, det er liksom ikke så god plass! Det ble pizza og jordbær med fløte til kvelds, vi koser oss! Men nå håper vi været gir seg så vi kan komme oss inn i Legoland i morgen!


 Koselig med film i senga når været ikke frister til lek ute.

Her spiste vi middag, skulle tatt flere bilder av Lalandia. Det var utrolig flott laget til.

Her inne kunne man blant annet stå på skøyter eller ski, en diger klatrevegg og flott vinterstemning.

Deilig med is etter 5 timer med bading. Kan si det sånn at det regner ute!

Vi koser oss med pizza til kvelds og selfølgelig capri sonne!

Hanna skriver postkort til venninnene sine.

Tatovering :)

Endelig var reise dagene over og i dag har vi bare kost oss, selv om selvsagt været skuffer litt. Vi har enda til gode å ikke få bruk for regnklær i ferien! Jeg må si jeg beundrer alle som ligger i telt her...det hadde ikke vært meg :)

Ingen kommentarer: